Sustin Atelierele ANAIS si terapia prin arta

 

Andreea Gheorghe Asociatia ANAIS

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Numele meu este Andreea Gheorghe, am inceput colaborarea cu Asociatia Anais la inceputul anului iar experienta este una speciala pentru mine :) M-am alaturat echipei ca si consultant de comunicare si PR si am intalnit aici oameni deosebiti, o echipa minunata care face eforturi imense, din suflet, pentru femeile din programele asociatiei, oferindu-le gratuit consiliere psihologica si juridica, asistenta si sprijin.

Marturisesc ca la prima sedinta de terapie la care am asistat, cu permisiunea Adelei, psihoterapeutul asociatiei si al doamnelor partcipante, am plans cuprinsa de emotiile puternice transmise de doamnele ce se confrunta cu diagnosticul de cancer. Si am realizat cat de importanta este activitatea asociatiei in recuperarea acestor femei ce se confrunta cu diagnosticul de cancer sau violenta domestica si sunt cuprinse de sentimente de frica, furie, negare.

Pentru a le oferi un sprijin creativ, atat de important in cunoasterea si acceptarea de sine, doamnelor din cadrul asociatiei, am dezvoltat Atelierele ANAIS – terapie prin arta pentru un nou inceput, impreuna cu echipa asociatiei si cu sprijinul unor artisti care au sustinut cu drag cauza.

Va invit la o sedinta de terapie prin arta la Asociatia Anais sa cunoasteti echipa si, in special, pe doamnele din programele noastre, adevarate invingatoare intr-o lupta grea, pentru a intelege de ce sprijinul vostru este atat de important in castigarea acestei lupte.

Nu va faceti griji, la Atelierele ANAIS atmosfera e extraordinara, radem, doamnele povestesc amintiri amuzante, facem bijuterii, aranjamente florale, invatam trucuri de machiaj de la profesionisti, facem poze, ne imprietenim pe Facebook, doamnele sunt foarte moderne :) 

Donatiile voastre sustin puterea unui nou inceput plin de culoare pentru femeile inscrise in programele Asociatiei Anais!

Va multumesc, din suflet, tuturor din partea intregii echipe! 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia ANAIS

Suntem o asociatie umanitara si principala noastra misiune este sa contribuim la apararea drepturilor celor care nu se pot apara singuri. 

Acest proiect isi propune realizarea de ateliere creative, sau terapie prin arta, pentru cele 50 de femei inscrise in programele Asociatiei ANAIS, femei diagnosticate cu diverse forme de cancer sau victime ale violentei domestice ce au nevoie de ajutor si sustinere pentru a-si descoperi resursele interioare, energia si calea catre echilibru emotional.

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!