De sărbători, alături de victimele violenței și copiii lor

 

Moș Crăciun ANAIS Asociatia ANAIS

82.52% Complete
2,063 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
17
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Când te gândești la Crăciun poți vizualiza liniștea unei familii, bucuria de a fi împreună, colindele din fundal, bradul, cadourile și entuziasmul copiilor. Însă nu în toate familiile este așa. În fiecare an, pentru una din trei femei*  sărbătorile înseamnă jigniri, urlete, lovituri. În fiecare an, sute de copii sunt speriați de certurile și agresiunile din familie. Noi credem că orice femeie și orice copil merită dreptul la siguranță, înțelegere, grijă și iubire. 

 

Există însă femei care asociază sărbătorile cu suferința, lipsa de putere sau singurătatea. Femei care își amintesc furia partenerului și trăiesc cu frica să nu se iște un nou scandal din nimic. Femei și copii care au nevoie de sprijin și care merită să ducă o viață liniștită. 

 

Anul acesta, tu poți schimba povestea. Ajută-ne să le ajutăm, să le redăm încrederea în forțele proprii. Să le arătăm că există viață și fără frica zilei de mâine, că pot să fie independente, că pot să își protejeze copiii, că pot să zâmbească din nou. Că nu sunt singure. 

 

Parte din activitatea noastră este să oferim suport specializat cum ar fi consiliere socială, psihologică și juridică, dar și acces în grupuri de sprijin victimelor violenței. Susținem toate aceste servicii prin proiecte și finanțări, dar și cu ajutorul donatorilor individuali, toate pentru a nu implica niciun cost financiar din partea beneficiarelor. 

 

În cazurile de violență, victimele sunt cel mai adesea izolate de cei care pot să le ofere ajutor: fie ei prieteni, familie sau alți apropiați. Anul acesta, fii alături de ele și sprijină centrul nostru de consiliere. Încă din 2011 oferim suport specializat (consiliere socială, psihologică și juridică, dar și acces în grupuri de sprijin) în mod gratuit pentru că noi credem că fiecare merită liniște. Și nu doar de sărbători.

 

Contribuie și tu și susține centrul nostru de consiliere. Orice sumă este binevenită!

_________________

Anual, Asociația ANAIS oferă peste 400 de ore de consiliere psihologică în sprijinul victimelor violenței. În 2020 au avut loc peste 130 de ore de terapie de grup. În plus oferit în continuare în mod gratuit sesiuni consiliere juridică. Costul minim al unei astfel de ședințe este de 150 de lei. Fiecare sumă va fi folosită în mod direct în sprijinirea beneficiarelor asociației și în facilitarea accesului la servicii. Află mai multe detalii despre noi aici: https://www.asociatia-anais.ro 

Dacă știi pe cineva care are nevoie de ajutor, dă mai departe acest link: https://acumstii.ro 




Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia ANAIS

Suntem o asociatie umanitara si principala noastra misiune este sa contribuim la apararea drepturilor celor care nu se pot apara singuri. 

Parcursul pe care o femeie îl face din momentul în care decide să spună ,,STOP’’ este unul ce are nevoie de multă susținere exterioară, de mult suport și de ajutor interdisciplinar. Fie că vorbim de ajutorul necesar pentru obținerea unui ordin de protecție, de consiliere individuală pentru ca femeia să își poată vedea resursele, să devină conștientă de factorii de protecție din jur și de propriile capacități, sau de terapie de grup- unde devine parte a unei comunități și devin împreună niște învingătoare; asupra oricărui aspect din acest proces ne oprim, îi vedem cu siguranță utilitatea indiscutabilă.

Te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună pe cineva care are nevoie de ajutor. În

 

17 Donații

20 Dec 2021

Elena D

250 RON
19 Dec 2021
18 Dec 2021

Anonymous

30 RON
Putere si curaj!
16 Dec 2021
16 Dec 2021

Anonymous

200 RON
16 Dec 2021
15 Dec 2021

Anonymous

52 RON
Sper ca aceasta suma sa contribuie la vindecarea unei femei.
15 Dec 2021
15 Dec 2021
15 Dec 2021

Anonymous

150 RON
14 Dec 2021

Anonymous

150 RON
13 Dec 2021

Oana Alexandra Miron

75 RON
13 Dec 2021

Anonymous

100 RON
10 Dec 2021
10 Dec 2021
10 Dec 2021
Mulțumim pentru activitatea vitală a asociației!
09 Dec 2021
Moș Crăciun ANAIS : Asociatia ANAIS
De sărbători, alături de victimele violenței și copiii lor