Aniversez 2 ani de coaching și te invit în TRIBUL MEU!

 

Ada Chindea Asociatia ANAIS

72.5% Complete
725 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Aniversez 1 an  de când mi-am luat certificarea internațională de coach la nivel PCC și vreau să sărbătoresc prin a dona încasările de la prima întâlnire a tribului meu de coachi.

Acesta este felul meu de a sărbători parcursul meu de pâna acum și de a onora o componentă importantă a visului meu. Practic, facem un cadou împreună. Membri tribului vor dona bani către Asociația Anais, iar eu le voi dona timpul și expertiza mea cu cel mai mare zâmbet pe care îl am. 

#puterealuiîmpreuna 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia ANAIS

Suntem o asociatie umanitara si principala noastra misiune este sa contribuim la apararea drepturilor celor care nu se pot apara singuri. 

Parcursul pe care o femeie îl face din momentul în care decide să spună ,,STOP’’ este unul ce are nevoie de multă susținere exterioară, de mult suport și de ajutor interdisciplinar. Fie că vorbim de ajutorul necesar pentru obținerea unui ordin de protecție, de consiliere individuală pentru ca femeia să își poată vedea resursele, să devină conștientă de factorii de protecție din jur și de propriile capacități, sau de terapie de grup- unde devine parte a unei comunități și devin împreună niște învingătoare; asupra oricărui aspect din acest proces ne oprim, îi vedem cu siguranță utilitatea indiscutabilă.

Noi credem că cel mai frumos cadou primit cu ocazia aniversărilor sau a zilelor speciale din viața noastră poate fi bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm să îți faci o pagină de Galantom pe dar.galantom.ro și să le spui familiei și prietenilor tăi că, în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună o cauză sau pe cineva care are nevoie de ajutor. În felul acesta

 

6 Donații

Anonymous

30 RON
05 Dec 2023
05 Dec 2023
04 Dec 2023
Trimit cu multa iubire si vreau sa ajunga la destinatie cu un gând bun din partea mea! ♥️
04 Dec 2023
04 Dec 2023

Anonymous

100 RON
01 Dec 2023
Ada Chindea : Asociatia ANAIS
Aniversez 2 ani de coaching și te invit în TRIBUL MEU!