Terapie prin artă pentru victimele violenței domestice

 

Oana Jindiceanu Asociatia ANAIS

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
0
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Proiectul pe care îl susțin isi propune realizarea de ateliere creative sau terapie prin arta, pentru cele 50 de femei inscrise in programele Asociatiei ANAIS, femei diagnosticate cu diverse forme de cancer sau victime ale violentei domestice ce au nevoie de ajutor si sustinere pentru a-si descoperi resursele interioare, energia si calea catre echilibru emotional.

Atelierele ANAIS au ca scop integrarea terapiei prin arta in cadrul sedintelor de terapie de grup pe care Asociatia le ofera in mod gratuit femeilor inscrise in programele sale. Studiile arata ca in cazul terapiei prin arta, eficienta schimbarii are un impact major asupra grupului iar rezultatele impresionante se reflecta in starea psihica a pacientilor. Terapia prin arta are numeroase beneficii precum tratarea depresiei, a tulburarilor emotionale si a traumelor, consolidarea respectului de sine, eliberarea tensiunii si a sentimentelor negative.

Terapia prin arta se combina eficient cu terapia prin muzica, terapia prin miscare, terapia prin creatie sau infrumusetare, sau orice forma artistica ce te ajuta sa redescoperi frumusetea si puterea unui nou inceput plin de culoare. Ne propunem sa organizam ateliere de bijuterii, de machiaj, de design floral, de pictura, de pilates si alte activitati creative stabilite impreuna cu psihoterapeutii din cadrul proiectului, care sa vina in completarea tratamentului standard.

Fondurile stranse vor acoperi costurile organizarii acestor sedinte de terapie prin arta ce reprezinta un sprijin real pentru femeile ce se confrunta cu emotiile, fricile si intrebarile ce incep dupa diagnosticul de cancer sau violenta domestica.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine . Am peste 1.600 de prieteni în rețelele de socializare. Este suficient ca fiecare să doneze 3 lei, pentru a strânge suma pe care am propus-o ca target.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Asociatia ANAIS

Suntem o asociatie umanitara si principala noastra misiune este sa contribuim la apararea drepturilor celor care nu se pot apara singuri. 

Acest proiect isi propune realizarea de ateliere creative, sau terapie prin arta, pentru cele 50 de femei inscrise in programele Asociatiei ANAIS, femei diagnosticate cu diverse forme de cancer sau victime ale violentei domestice ce au nevoie de ajutor si sustinere pentru a-si descoperi resursele interioare, energia si calea catre echilibru emotional.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!