Atelierele ANAIS - Terapie prin arta pentru un nou inceput

Acest proiect isi propune realizarea de ateliere creative, sau terapie prin arta, pentru cele 50 de femei inscrise in programele Asociatiei ANAIS, femei diagnosticate cu diverse forme de cancer sau victime ale violentei domestice ce au nevoie de ajutor si sustinere pentru a-si descoperi resursele interioare, energia si calea catre echilibru emotional.

Atelierele ANAIS au ca scop integrarea terapiei prin arta in cadrul sedintelor de terapie de grup pe care Asociatia le ofera in mod gratuit femeilor inscrise in programele sale. Studiile arata ca in cazul terapiei prin arta, eficienta schimbarii are un impact major asupra grupului iar rezultatele impresionante se reflecta in starea psihica a pacientilor. Terapia prin arta are numeroase beneficii precum tratarea depresiei, a tulburarilor emotionale si a traumelor, consolidarea respectului de sine, eliberarea tensiunii si a sentimentelor negative.

Terapia prin arta se combina eficient cu terapia prin muzica, terapia prin miscare, terapia prin creatie sau infrumusetare, sau orice forma artistica ce te ajuta sa redescoperi frumusetea si puterea unui nou inceput plin de culoare. Ne propunem sa organizam ateliere de bijuterii, de machiaj, de design floral, de pictura, de pilates si alte activitati creative stabilite impreuna cu psihoterapeutii din cadrul proiectului, care sa vina in completarea tratamentului standard.

Fondurile stranse vor acoperi costurile organizarii acestor sedinte de terapie prin arta ce reprezinta un sprijin real pentru femeile ce se confrunta cu emotiile, fricile si intrebarile ce incep dupa diagnosticul de cancer sau violenta domestica.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

17

Suma:

2,041 RON

Evenimente fundraising

10 Nov 2019

Athens Marathon. The Autentic ~ 2019

In beneficiul: Atelierele ANAIS - Terapie prin arta pentru un nou inceput

Atena Clasic (autentic) Marathon este o cursă anuală de maraton pe șosea care se desfășoară la Atena, Grecia, în mod normal la începutul lunii noiembrie. Cursa a atras 43.000 de concurenți în 2015, dintre care 16.000 au fost pentru cei 42.195 km parcurs, ambele numere fiind un record permanent pentru eveniment. Restul alergătorilor au concurat în cursele concurente de 5 și 10 kilometri și concursul de curse.

2,041 RON

Suma:

1

Galantomi:
17 Donatii
31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: Atelierele ANAIS - Terapie prin arta pentru un nou inceput

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii
31 Dec 2015

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2015

In beneficiul: Atelierele ANAIS - Terapie prin arta pentru un nou inceput

Te-ai gandit vreodata sa daruiesti talentul sau pasiunea ta pentru a ajuta o persoana sa depaseasca o perioada grea din viata? Pasiunea ta, fie ca est

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
0 Donatii

Pagini fundraising

Maraton pentru vocile neauzite

Pe 10 noiembrie voi alerga 42,195 km la Maratonul Autentic din Atena, pentru toate vocile făcute neauzite de violența domestică. Alături de mine,

2,000 RON Target
2,041 RON Suma
17 Donatii
100% Complete

Terapie prin artă pentru victimele violenței domestice

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

5,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Sustin Atelierele ANAIS si terapia prin arta

Numele meu este Andreea Gheorghe, am inceput colaborarea cu Asociatia Anais la inceputul anului iar experienta este una speciala pentru mine :) M-am a

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete