Centrul de consiliere pentru victimele violenței domestice

„Centrul pentru prevenirea și combaterea violenței domestice” al Asociații ANAIS este un serviciu social care funcționează în București. În cadrul acestuia oferim gratuit victimelor violenței domestice (femei, bătrâni și copii) servicii specializate precum consiliere socială, consiliere juridică, consiliere psihologică și psihoterapie, consiliere psihilogică/psihoterapie pentru victimele abuzului sexual în care agresorul nu este partener, reprezentare/asistare în fața instanței de judecată în vederea obținerii ordinului de protecție.

Serviciile sunt oferite prin mijloace de comunicare la distanță (telefon, email, Zoom, Skype, Google Meet, What”s up, Facebook messenger) dar și la sediul centrului.

Centrul este organizat şi funcţionează cu respectarea principiilor generale ale sistemului naţional de asistenţă socială, a principiilor specifice care stau la baza acordării serviciilor sociale prevăzute în legislaţia specifică -nationala si internaţionala- precum şi în standardele minime de calitate aplicabile.

Parcursul pe care o femeie îl face din momentul în care decide să spună ,,STOP’’ este unul ce are nevoie de multă susținere exterioară, de mult suport și de ajutor interdisciplinar. Fie că vorbim de ajutorul necesar pentru obținerea unui ordin de protecție, de consiliere individuală pentru ca femeia să își poată vedea resursele, să devină conștientă de factorii de protecție din jur și de propriile capacități, sau de terapie de grup- unde devine parte a unei comunități și devin împreună niște învingătoare; asupra oricărui aspect din acest proces ne oprim, îi vedem cu siguranță utilitatea indiscutabilă.

Ne dorim să putem susține cât mai multe femei ce au nevoie de ajutor, femei ce își doresc să rupă cercul abuzului și să își construiască ușor, ușor o nouă viață, o viață în care să reînceapă să trăiască. Serviciile oferite și numărul beneficiarelor asistate depind de resursele financiare disponibile de aceea avem nevoie de ajutorul vostru.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

17

Suma:

920 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

In beneficiul: Centrul de consiliere pentru victimele violenței domestice

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
0 Donatii
31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Centrul de consiliere pentru victimele violenței domestice

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

920 RON

Suma:

1

Galantomi:
17 Donatii

Pagini fundraising

Donez ziua de naștere asociației Anais

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
920 RON Suma
17 Donatii
92% Complete